Μετρητής Χρημάτων Παγκόσμιος
Μετρητής Χρημάτων Παγκόσμιος
15900199
Μάρκα: Detectalia

Μετρητής Χρημάτων Παγκόσμιος

15900199
332,00 €
Άμεσα Διαθέσιμο

Παράδοση στο χώρο σας
Για παραγγελίες άνω των 30€ και κάτω των 15 κιλών, ΔΩΡΕΑΝ αποστολή πανελλαδικά
 

Μετρητής Χρημάτων Παγκόσμιος

Με δυνατότητα καταμέτρησης 900 χαρτονομισμάτων ανά λεπτό θα επεξεργαστεί τον αριθμό οποιoνδήποτε χαρτονομισμάτων στον κόσμο χωρίς σφάλμα και θα εντοπίσει ταυτόχρονα τα πλαστά. Η ανίχνευση γίνεται χρησιμοποιώντας τους υπέρυθρους, υπεριώδεις, μαγνητικούς αισθητήρες που όταν διακρίνουν ένα ύποπτο χαρτονόμισμα σας ειδοποιούν οπτικά και ακουστικά. Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί απλώς να αφαιρεθεί το συγκεκριμένο χαρτονόμισμα και να πατηθεί το κουμπί έναρξης για να συνεχιστεί η μέτρηση. Η χοάνη έχει χωρητικότητα 300 χαρτονομισμάτων αλλά μπορείτε να προσθέτετε σταδιακά κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης.
Είναι εύχρηστος με αυτόματη εκκίνηση και διακοπή. Έχει εξωτερική οθόνη LCD και λειτουργίες ADD και BATCH για πρόσθεση των αποτελεσμάτων ή ορισμό του αριθμού των χαρτονομισμάτων στον οποίο θέλετε να σταματήσει το μηχάνημα. Σε περίπτωση νέας κυκλοφορίας τραπεζογραμματίων η αναβάθμιση του προϊόντος γίνεται μέσω της ιστοσελίδας detectalia.com αναζητώντας το μοντέλο και κάνοντας “λήψη ενημερώσεων”.

Χαρακτηριστικά:

  • Βάρος: 4 kg
  • Διαστάσεις: 27 x 21 x 24 cm
  • Οθόνη: Δίχρωμη LCD
  • Τύποι ανίχνευσης: 4

Η συσκευασία περιλαμβάνει: Τον μετρητή Detectalia V75, εγχειρίδιο χρήσης (Γλώσσες EN, ES, DE, IT, FR), κιτ καθαρισμού και συντήρησης, καλώδιο ρεύματος ΕΕ και Ηνωμένου Βασιλείου, κάλυμμα για τη σκόνη, δευτερεύουσα οθόνη και καλώδιο σύνδεσης σε υπολογιστή.

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα σύγκρισης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.