Μπορείτε να πληρώσετε τη παραγγελία σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους :

Με Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα

Η επιλογή εξόφλησης της παραγγελίας με πιστωτική ή χρεωστική ή prepaid κάρτα, ολοκληρώνεται Online στην Alpha Bank, σε ένα απόλυτα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον από την ίδια την τράπεζα, ώστε να εξασφαλίζεται το απόρρητο των στοιχείων της συναλλαγής. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα μεταφερθείτε αυτόματα στο περιβάλλον της τράπεζας όπου και θα ολοκληρώσετε την πληρωμή σας. Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται σε καμία περίπτωση στα συστήματα μας.

Με Αντικαταβολή

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή με μετρητά ή πιστωτική/χρεωστική κάρτα στον courier της Γενικής Ταχυδρομικής που θα σας την παραδώσει.

Με Τραπεζική Κατάθεση

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με Τραπεζικό έμβασμα σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς::

  • Τράπεζα: ALPHA BANK
  • IBAN: GR1701402520252002002015667
  • Δικαιούχος: BALKAN BUSINESS SERVICES LTD / ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ
  • Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
  • IBAN: GR2501101450000014500420568
  • Δικαιούχος: BALKAN BUSINESS SERVICES LTD / ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί αφού λάβουμε γνώση της κατάθεσης σας. Παρακαλούμε για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση αφού πραγματοποιηθεί η κατάθεση όπως μας αποστείλετε αντίγραφο του καταθετηρίου με τον Αριθμό παραγγελίας στο [email protected]

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα σύγκρισης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.