Ο έλεγχος του προϊόντος που μόλις παραλάβατε από το ebloko.gr μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής πρέπει να γίνει αμέσως [αυθημερόν]. Στην περίπτωση και μόνο που διαπιστώσετε φθορά ή βλάβη μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν. Για να γίνει αυτό πρέπει την ίδια ημέρα να ειδοποιήσετε τη Γενική Ταχυδρομική ώστε να το επιστρέψετε στο ebloko.gr  χωρίς χρέωση μεταφοράς [κανένας άλλος τρόπος επιστροφής δεν είναι αποδεκτός]. Η επιστροφή γίνεται αποδεκτή μόνο εφόσον το προϊόν παραδοθεί στη Γενική Ταχυδρομική με τη συσκευασία που το παραλάβατε.

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής [εφόσον αυτή πληροί τους παραπάνω όρους] το ebloko.gr σας επιστρέφει τα χρήματα της αγοράς σας αμέσως, συμπεριλαμβανομένων των δαπανών μεταφοράς [αν υπάρχουν]. Δεν παρέχεται δυνατότητα αντικατάστασης του προϊόντος με άλλο ίδιο ούτε με κάποιο διαφορετικό. To ebloko.gr θέλει καθαρούς λογαριασμούς με πελάτες ευχαριστημένους.

Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα σύγκρισης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.