• Εξαντλήθηκε
Μετρητής Χρημάτων Παγκόσμιος Detectalia V75
Μετρητής Χρημάτων Παγκόσμιος Detectalia V75
15900199
Μάρκα: Detectalia

Μετρητής Χρημάτων Παγκόσμιος Detectalia V75

15900199
332,00 €
Εξαντλήθηκε

Παράδοση στο χώρο σας
Για παραγγελίες άνω των 30€ και κάτω των 15 κιλών, ΔΩΡΕΑΝ αποστολή πανελλαδικά
 

Μετρητής Χρημάτων Παγκόσμιος Detectalia V75

Με δυνατότητα καταμέτρησης 900 χαρτονομισμάτων ανά λεπτό, επεξεργάζεται τον αριθμό όλων των χαρτονομισμάτων στον κόσμο χωρίς σφάλμα και εντοπίζει ταυτόχρονα τα πλαστά. Η ανίχνευση γίνεται χρησιμοποιώντας τους υπέρυθρους, υπεριώδεις, μαγνητικούς αισθητήρες που όταν διακρίνουν ένα ύποπτο χαρτονόμισμα ειδοποιούν οπτικά και ηχητικά. Σε αυτή την περίπτωση, χρειάζεται απλώς να αφαιρεθεί το συγκεκριμένο χαρτονόμισμα και να πατηθεί το κουμπί έναρξης για να συνεχιστεί η μέτρηση. Η χοάνη έχει χωρητικότητα 300 χαρτονομισμάτων, αλλά μπορούν να προστίθενται και σταδιακά κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης.
Είναι εύχρηστος με αυτόματη εκκίνηση και διακοπή. Έχει εξωτερική οθόνη LCD και λειτουργίες ADD και BATCH για πρόσθεση των αποτελεσμάτων ή ορισμό του επιθυμητού αριθμού των χαρτονομισμάτων όπου θα σταματήσει το μηχάνημα. Σε περίπτωση νέας κυκλοφορίας τραπεζογραμματίων, η αναβάθμιση του προϊόντος γίνεται μέσω της ιστοσελίδας detectalia.com αναζητώντας το μοντέλο και κάνοντας “λήψη ενημερώσεων”.

Χαρακτηριστικά:

  • Βάρος: 4 kg
  • Διαστάσεις: 27 x 21 x 24 cm
  • Οθόνη: Δίχρωμη LCD
  • Τύποι ανίχνευσης: 4

Η συσκευασία περιλαμβάνει: Τον μετρητή Detectalia V75, εγχειρίδιο χρήσης, κιτ καθαρισμού και συντήρησης, καλώδιο ρεύματος ΕΕ και Ηνωμένου Βασιλείου, κάλυμμα για τη σκόνη, δευτερεύουσα οθόνη και καλώδιο σύνδεσης σε υπολογιστή.

MPN V75
Προέλευση: ES

Δείτε επίσης

Ανιχνευτής Πλαστών Χαρτονομισμάτων Detectalia D7T+
Ανιχνευτής Πλαστών Χαρτονομισμάτων Detectalia D7X
Μετρητής Νομισμάτων Detectalia M5 Μετρητής Νομισμάτων Detectalia M5 2
Το προϊόν προστέθηκε στα αγαπημένα
Το προϊόν προστέθηκε στη λίστα σύγκρισης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.